Producten

Make-up

Eén van de merken waar ik graag mee werk is ’the skincare make-up’ van Jane Iredale. Deze minerale make-up is een prachtige basis voor elk gezicht. Door zijn heilzame werking en onvergelijkbare lichtreflectie krijg je in een handomdraai een gefotoshopt en gepolijst effect.

Daarnaast gebruik ik graag het uitgebreide assortiment van Mac Cosmetics, de hoog gepigmenteerde oogschaduw producten van Make-up Studio en de contourpaletten van Anastasia Beverly Hills.

Wimperextensions

Voor het zetten van one by one wimper extensions gebruik ik de wimpers van Lash Extend. De wimpers zijn handgemaakt van Koreaanse PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De wimperextensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt. Dit zorgt er ook voor dat ze minder zwaar zullen aanvoelen.

Haar stylist

Voor haarstyling gebruik ik de producten van Nr. 4
Door de beste ingrediënten uit de natuur te combineren met de allernieuwste technologie en innovaties, maken we van haar wat het zou moeten zijn – de ultieme look die nieuwe stilistische gebieden definieert.

Hiermee gebruiken we de hoogste kwaliteit essentiële oliën en extracten om beschadigingen te herstellen en het haar jong, soepel en fris van kleur te houden. Met deze producten reinigen we zacht zonder harde sulfaten en we stylen zonder onttrekkende alcohol. De 100% veganistische, sulfaatvrije, glutenvrije en parabenenvrije formules zijn nooit en te nimmer getest op dieren.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn essentieel in het gezicht. Vaak wordt dit onderschat. Anastasia Beverly Hills heeft middels de gulden snede verhouding ontdekt hoe je voor iedereen de perfecte wenkbrauw kunt afmeten. Met wax, epileren, verven en tips bij het tekenen kan ik je goed helpen.

Brands I like