Blow dry

Voor deze look heb ik het haar gewassen met de volumizing shampoo en conditioner van Nr 4. Hierna heb ik het haar gepolijst met een fohne van Babyliss en de keramische borstels van Fudge. Om de krul extra sterk te behouden heb ik de punten kort behandeld met een krultang van babyliss (25mm)

Creative

Hierin komen vaak thema’s naar voren. Denk aan een feest uit de jaren 60 of een gaaf festival waar je naartoe gaat. Dit kan dus bestaan uit hoog getoupeerde kapsels of rare vlechten. Met of zonder haar extensions kunnen we de leukste en gekste creaties maken. Voor deze coup heb ik gekozen voor de ‘festival clip-ins’ van Real Hair Online. Daarna heb ik verschillende lokken gekruld met een Chi krul tang (25mm) en deze vastgezet in de vorm van een mohawk. Heb je vragen voor een specifiek kapsel? Klik dan hier.

Bridal

Dit is de dag van je dromen. Alles moet tot in de puntjes perfect verzorgt zijn en ik wil je hier graag bij helpen. Dit doen we door eerst een proefkapsel te maken. Hierin gaan we opzoek naar een coup die perfect bij de jurk of het thema van jou bruiloft past. Mooie losse krullen of een klassieke updo, ik zal er alles aan doen om jou droom kapsel tot leven te laten komen.

Braid it up

De naam zegt het al; vlechten, invlechten, losse vlechten, cornrows ik heb het allemaal al eens voorbij zien komen. Ook hierin kan ik mijn creatieve kant naar voren laten komen. Het is elke keer weer een uitdaging om een stoere coup te verzinnen voor jou speciale gelegenheid.