Bruidsarrangement

The Perfect Wedding Look

Het is belangrijk dat deze dag begint met rust en ontspanning en soepel verloopt. Daarom is het handig om van te voren alles vast te leggen zodat jij weet waar je aan toe bent.

Haar en make-up is maar een klein onderdeel van deze dag, maar zeker niet onbelangrijk. Laat daarom je haar en make-up professioneel verzorgen. Ik raad bruiden aan om minimaal 3 tot 6 weken van te voren voor een proef make-up bij mij langs te komen. Dit vanwege gezichtsbehandelingen, vakanties die de huidskleur kunnen beïnvloeden en de verschillende seizoenen die ook invloed hebben op de huid.

Tijdens deze proef make-up en/of hairstyling gaan we samen kijken naar de voor jou ‘perfect wedding look’ en proberen we verschillende stijlen. Op de trouwdag zelf kun je er voor kiezen dat ik er bij ben in de ochtend/middag of dat ik de hele dag paraat sta om eventueel bij te kunnen werken en misschien s’avonds, als je dat zou willen, de make-up aan te sterken voor het feest.

Tips:

  1. Laat je inspireren door verschillende looks en trends in tijdschriften of social media.
  2. De perfecte look begint bij een mooi verzorgde- en gezonde huid.
    Daarom is het van belang 3 tot 6 weken van tevoren een proef make-up te doen.
    Tijdens deze proef make-up gaan we bekijken wat jouw huid nodig heeft om optimaal te genieten tijdens jullie bruiloft.
  3. Zorg dat je in de week voor de bruiloft niet meer naar de zonnebank gaat. Dit beschadigd toch altijd een klein beetje de huid en kan voor een onrustig effect zorgen.
  4. Wanneer je kiest voor een visagist zorg er dan voor dat haar of zijn werk bij jou aansluit. Het is belangrijk dat jij uiteindelijk tevreden bent met het resultaat.
  5. Last but not least: geniet van het unieke moment dat gaat komen, het is jouw dag!

Kom direct in contact voor meer informatie: