Hi lieve kijkers,

Nou ik ben weer thuis van een geweldige ski vakantie met mijn familie in Oostenrijk, Hinterstoder. En wat was het geweldig. Na de afgelopen feestdagen was het hoog tijd om weer eens gezond te doen en wat frisse lucht in te ademen. Nou dat is gelukt kan ik je vertellen. Het was op een gegeven moment zelfs min 20 graden.
Maar nogmaals; als je je goed aankleed heb je nergens last van en kun je genieten van de prachtige natuur van Oostenrijk.

Het pension waar wij verbleven is zeker een aanrader. Het wordt gerund door een erg vriendelijk Nederlans/Oostenrijks echtpaar. En de locatie is schitterend, goede voorzieningen en zeer familie/kind vriendelijk. Je kan zelfs je skies + schoenen bij hun huren.
http://www.hinterstoder-bergblick.com/

Muziek van intro/outro is wederom van 1 van mijn favorite DJ’s; Simon Kidzoo – Uncle Jack